Задават ли се рокади в ПП? Този въпрос коментира Мирослав Иванов пред

...
Задават ли се рокади в ПП? Този въпрос коментира Мирослав Иванов пред
Коментари Харесай

Мирослав Иванов разкри ще има ли рокади в ПП

Задават ли се рокади в Политическа партия? Този въпрос коментира Мирослав Иванов пред публицисти в Народното събрание.  " Защо да сменяме нашите водачи, какви са разумните причини да го направим - белким господин Петков и господин Василев са отстъпили по някакъв метод от националния интерес ", заяви изпълняващият длъжността ръководител на НС политическата обстановка към третия мандат, предава Българска телеграфна агенция.

" Ние протегната ръка не връщаме и до момента сме казвали, че сме подготвени за разговор, подготвени сме да обсъдим по какъв начин можем да работим отсега нататък, само че то е при ясно декларирани условия - програмата, която беше показана от претендента за министър председател Асен Василев ", изясни той. И означи, че би трябвало да е ясно, че взаимни отстъпки с правилата си от Политическа партия няма да вършат.

" Искаме това Народно заседание да продължи работата си и да бъдат признати значимите законопроекти, само че не и за сметка на значими промени, които за нас са изключително нужни, с цел да може да се случи действителната смяна, която сме декларирали и за която се явихме на изборите ", съобщи Иванов. 

По думите му слагането на ултиматуми от други обединения е посочило неналичието на предпочитание за компромис от тяхна страна. " При състояние, че неведнъж сме казвали, че за нас е недопустимо да водим разговор с техните водачи, самите те, в случай че желаят да бъдат диалогични, могат да създадат тази стъпка - да сменят водачите си ", разяснява изпълняващият длъжността ръководител на Народно събрание. " Отправят ултиматуми само към нас, ние да създадем крачка обратно, за какво да сменяме нашите водачи, какви са разумните причини да го създадем - белким господин Петков и господин Василев са отстъпили по някакъв метод от националния интерес ", попита той.

На въпрос, ако носителят на третия мандат получи поддръжка от " ИТН "  със сегашните му водачи, каква ще бъде реакцията на Политическа партия, отговори, че първо би трябвало да се види на кого ще бъде даден мандатът, какви поръчки ще направи и дали желае да го осъществя. " Тогава и ще имаме съответна позиция ", изясни Мирослав Иванов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР